Hawiarska Koliba - Forum

Klub Organizatorów i Sympatyków Turystyki "Hawiarska Koliba" przy Akademii Górniczo-Hutniczej
Dzisiaj jest 21 maja 2018, 13:13

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: 15 maja 2018, 7:10 
Offline
Początkujący Kolibowicz

Rejestracja: 07 maja 2018, 7:59
Posty: 12
Hello,

I'm starting to experience with low carb baking. I found this recipe for Low Carb Gooey Skillet Brownie and tried it. It was pretty good but I have a couple of questions. First, it was a little dry. I think my oven may have been too hot and I overcooked it. Or is there something that I should add or increase to give it more moisture?Second, I think it needed a little more sweetness. I used Splenda but I don't want to add more because the more Splenda I use, the more I can taste the aftertaste. Is there another low/no carb option to add sweetness without the aftertaste in baking? I've tried Stevia and I don't like the taste. Any suggestions?

Please help

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://community.diabetes.org/discuss/ ... c/21/11699
Creative marketing service

Thanks


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group