Hawiarska Koliba - Forum

Klub Organizatorów i Sympatyków Turystyki "Hawiarska Koliba" przy Akademii Górniczo-Hutniczej
Dzisiaj jest 21 maja 2018, 13:14

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
Post: 08 maja 2018, 15:13 
Offline
Początkujący Kolibowicz

Rejestracja: 07 maja 2018, 7:59
Posty: 12
Hi.

I did the project for baking powder substitutes. I did 3 batches: I did a regular batch with no substitute. I then substituted baking soda and cream of tartar for baking powder and then I did a batch substituting baking soda and butter milk for baking powder. I also omitted the milk in the regular recipe. That's what the instructions said to do if using buttermilk. My question is for the last batch using buttermilk the batch ended up with 18 muffins. The first 2 batches made 14. How do I report this in my experiment? Also, how do I compare the data such as height and weight? Do I take the average of all 18 for the third batch or do I use maybe 6 from each batch? And do I mention I omitted the milk?

Please help

I didn't find the right solution from the internet.

References:
https://www.sciencebuddies.org/science- ... hp?t=15479
Teaser video production

Thanks


Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Group